Kodin sisäremontit
– Helsinki ja muu Suomi

Helsinkiläinen V.S. Kunnon Työntekijät Oy toteuttaa kaikki sisäremontit ammattitaidolla. Remontilla parannat kotisi viihtyisyyttä ja ulkonäköä huomattavasti, mikä taas nostaa asunnon myyntiarvoa. Olethan meihin yhteydessä jos toiveena on kokonaisvaltainen huoneistoremontti, tai vain esimerkiksi keittiöremontti tai märkätilaremontti. Palvelemme asiakkaitamme laadukkaiden saneerauksien merkeissä koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Remontti­palvelumme

  • Kylpyhuoneremontit

  • Keittiöremontit

  • Lattiaremontit

  • Sisärakentaminen

  • Maalaustyöt

Teemme erilaiset sisäremontit ja muutostyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja teemme työt niin kuin on sovittu. Tarkka ja huolellinen työnjälki on meille kunnia-asia, josta emme tingi.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista. Siksi työhön kannattaa valita urakoitsija, jolle on myönnetty märkätilasertifikaatti. Valitsemalla meidät märkätilaremontin toteuttajaksi lopputuloksesta tulee onnistunut ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Kunnon vesieristys pitää rakenteet kunnossa, ja takaa huolettoman asumisen. 

 

Kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme usein samalla myös wc-remontit ja saunaremontit asiakaskohteissamme. Kun kaikki kodin märkä- ja saniteettitilat uudistetaan kerralla, saadaan kokonaisuudesta kauniin yhtenäinen. Huoliteltu laatoitus seinissä ja lattioissa sekä toimivat kalusteasennukset viimeistelevät remontin. Saunan panelointi tuo uutta ilmettä keitaaseesi. 

Keittiöremontit

Keittiöremontti voi tarkoittaa keittiökaappien vaihtoa tai koko keittiön uusimista. Me remontoimme keittiösi viihtyisäksi, moderniksi ja käyttäjäystävälliseksi. Upea keittiö syntyy ammattilaisen käsissä tarvittaessa vaikka mittatilaustyönä.


Keittiöremontti on hyvä satsaus, sillä se parantaa asumisviihtyvyyttä huomattavasti – kokin lisäksi keittiössä viihtyvät kaikki. Jos et tiedä mistä aloittaa unelmiesi keittiön rakentelun, annamme mielellämme osaavan panoksemme jo heti suunnittelun alkumetreille.  

Mietitkö remonttia? Kysy tarjous meiltä!

Pyydä tarjous työstä, kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


Laajojen remonttien lisäksi voit pyytää tarjoustamme myös pieniin remonttitarpeisiin, kuten maalaustyöhön, tapetointiin tai vaikkapa laminaatin asennukseen. Toteutamme sisäremontit Helsinki-Espoo-Vantaa-alueelta joustavasti myös muualle Suomeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.