Purkutyöt Helsinki
- meiltä kokeneet tekijät joustavasti koko Suomen alueelle

Kun kyseessä on purkutyöt, helsinkiläinen V.S. Kunnon Työntekijät Oy on tekijä paikallaan. Toteutamme erilaiset purkutyöt ammattitaidolla pääkaupunkiseudun lisäksi koko Suomen alueella. Olipa kyseessä rakennuspurku, sillan purkutyöt tai teollisuuspurku, meiltä löydät tekijät ja kaluston. Työskentelemme kaiken kokoisissa kohteissa nykyaikaisen kaluston ja osaavien ammattilaisten voimin. Huolehdimme siitä, että purkutyöt tulevat tehdyksi siististi ja turvallisesti.


Toteutamme purkuprojektit aina kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Puramme esimerkiksi asuin- ja liikerakennuksia, siltoja sekä teräsrunkoisia rakennelmia. Huolehdimme purkujätteen asianmukaisesta kierrätyksestä, jotta toimintamme olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä. Siivoamme myös jälkemme, sillä rakennussiivous kuuluu palveluihimme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Purkupalvelut

  • Sisäpurku

  • Teollisuuspurku

  • Metallipurku

  • Betonipurku

  • Murskaus

  • Siltojen purku

  • Kokonais- ja saneerauspurku

  • Erikoispurkukohteet

Teollisuuspurku – tuttu juttu

Kun tarvitset kokenutta tekijää teollisuuspurkuun, olethan meihin yhteydessä. Voimma tarjota ketterät ja kustannustehokkaat purkupalvelut kohteellesi. Pyydä tarjous purkutyöstä, kartoitamme kohteesi ja annamme huomionarvoisen tarjouksen projektillesi. 

Sisä­purkutyöt

Sisäremonttien yhteydessä voimme tehdä myös erilaiset pienet sisäpurkutyöt. Niitä voivat olla esimerkiksi tarpeettomat väliseinät, kuluneet pinnoitteet, vaihdettavat ovet ja ikkunat sekä vanhat johdot, putket ja lämmityspatterit.


Vastaavasti meiltä onnistuu myös talon purkaminen. Omakotitalon purkaminen käy meiltä siististi parissa päivässä. Toimitamme purkujätteet pois, ja sen jälkeen voit aloittaa vaikkapa uuden omakotilalon rakentamisen tontillesi. Annamme mielellämme lisätietoa talon purkamisen hintatiedoista, joten kysythän lisää!

Mietitkö remonttia? Kysy tarjous meiltä!

Pyydä tarjous työstä, kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse